FC PinUppi etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal,beachfutis, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Hietsu ja pelattava sarja Naisten harrasteliiga. Joukkueeseen kuuluu 27 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei!

Teitkö lupauksen paluusta jalkapallon pariin? Oletko kiinnostunut harrastamaan futista hyvässä seurassa ja hauskalla meiningillä kerran pari viikossa?

Meillä on vuonna 2008 perustettu mimmien harrastefutisjengi, joka tarvitsee muutaman pelaajan aktiiviseen porukkaansa. Jengimme ei varsinaisesti ole hävinnyt mihinkään vaan he ovat alkaneet kasvattamaan tulevaisuuden futaajia tai odottelevat jonkun vamman parenemista.

Pelaamme talvisin SPL:n Helsingin piirin futsal-harrastemestaruussarjaa ja kesäisin pieniä turnauksia sekä beachfutista. Treenaamme perjantaisin (Kumpulassa). Iältämme olemme 25-40+. Osalla on futistaustaa nuoruudessa, osa on aloittanut futiksen vasta aikuisena tässä jengissä. Nyt kuitenkin olemme päässeet siihen pisteeseen, että olisi hyvä jos sinulla innostuksen lisäksi olisi kokemusta. Pärjäämisemme on aina perustunut joukkuepeliin ja siksi yhdessä treenaaminen on tärkeää.

Treenivuoroista huolimatta, tämä ei ole kallista harrastamista. Rahoitamme tekemisemme pienellä vuosimaksulla.

Tervetuloa treeneihin testaamaan!

Ota yhteyttä Facebook-sivustomme kautta: https://www.facebook.com/fcpinuppi.u

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 16 päivää sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
FC PinUppi: kokoonpano